تبلیغات
دنیای مزه ها - رولت
تاریخ : شنبه 21 اردیبهشت 1392 | 08:43 ب.ظ | نویسنده : زهرا کریمی
رولت خامه ایه اسون و خوشمزه من
این یکی از اولین شیرینی هاییه که درست کردم فوق العاده خوشمزه و اسون هست حتما امتحان کنید




رولت خامه ای
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
آب جوش ۲/۱ استکان
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری



آپلود عکس کوچولوهای فارسی


طرز تهیه:
سفیده‌ و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید،
سفیده‌ها رو با دور تند همزن بزنید تا پوک شود به طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید از داخل ظرف نریزد،


آپلود عکس کوچولوهای فارسی


زرده‌ها رو با شکر، وانیل و نصف استکان آب جوش با هم زن بزنید تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود.از اینجا به بعد دیگر نیازی به همزن نیست.


آپلود عکس کوچولوهای فارسی


سفیده و زرده رو با هم مخلوط کنید و با لیسک یا کفکیر فقط مخلوط کنید.


آپلود عکس کوچولوهای فارسی

ارد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید، و طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید.
کف سینی فر به اندازه۳۰x ۴۰ رو کاغذ روغنی بندازید و روی آنرا کمی چرب کنید،سپس مواد را
روی آن بریزید.


آپلود عکس کوچولوهای فارسی


و در فربا حرارت 200درجه سانتیگراد (((که تو دستور اصلی ۴۰۰ درجه فارنهایت بود ولی من فرم تا270درجه سانتیگراد بیشتر نداشت برا همین بعد 10دقیقه چکش کردم تغریبا تو 17دقیقه اماده اماده بود)))) که از ۱۵ دقیقه قبل گرم کرده اید، قرار بدهید.
پس از مدت ۱۵ دقیقه رولت آماده است، البته با توجه به تفاوت فر ها، بهتراست تا پس ازمدت ۱۰ دقیقه کنار فر باشید و مرتب آن را چک کنید تا مواد نسوزد. پس از اینکه رولت رو از فر در آوردین ۵ دقیقه کنار گذارید تا کمی سرد شود. سپس کیک را روی کاغذ روغنی دیگری که کمی چرب شده بر گردانید و کاغذ روغنی قبلی را از آن جدا کنید و آرام کیک را لوله کنید،و بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس کیک را آرام باز کنید وداخل آنرا با خامه فرم گرفته یا انواع کرم و میوه بپوشنید. و دوباره رول کنید.
پس از ۴-۵ ساعت استراحت در یخچال رولت شما آماده هستش.






نکته هایی که داشت و شاید به دردتون بخوره
اول اینکه لازم نیسه بالای فر رو روشن کنینی یعنی لازم نیست روش تغییر رنگ بده که فکر کنین پخته در همون حد که یه خلال دندون فرو کنینی توش و چیزی از مواد کیک به خلال نچسپه کافیه

کیکی که برا رولت استفاده میشه نباید خشک باشه

تو دستور نوشته بعد 5 دقیقه که از فر در اوردین رول کنین
ولی من توصیه میکنم یکم که سرد شد یعنی در حدی که فقط دستتون نسوزه نه بیشتر رولش کنین چون خنکتر بشه موقع رول کردن میشکنه و کیکتون خراب میشه

برای خامه وسط هم خامه اماده از بازار بگیرین من خریدم کیلویی 7تومن تا الان سه تا رولت درست کردم البته خیلی هم اصراف کردم ها هنوز اندازه یکی دیگه دارم داخل فریزر خیلی به صرفه تر و بی دردسرتره اسمش خامه قنادیه از شیرینی فروشی بگیرین
بزارین فریزر موقع استفاده به مقدار لازم در بیارین بزارین یخچال یه نمه گرم بشه یعنی بعد 10دقیقه قابل استفادست
تو دستورا نوشته بعد از فریزر در اوردن با همزن دور تند 10دقیقه هم بزنین ولی مال من که نیازی نداشت یه نمشو هم زدم خوب نشد برا همین مستقیم همونو استفاده کردم 




طبقه بندی: کیک و شیرینی،

  • قالب بلاگفا
  • داد زن
  • ضایعات