تبلیغات
دنیای مزه ها - کیک یزدی
تاریخ : دوشنبه 26 فروردین 1392 | 08:20 ب.ظ | نویسنده : زهرا کریمی
با سلامی دوباره
همسر گل بنده صبح بدون صبحانه میره حالا سر کار یا دانشگاه برا همین تصمیم گرفتم
 یه چیزی درست کنم که هم خوشمزه باشه هم حمل و نقلش راحت باشه که بتونه بزاره تو کیفش
این شد که به فکر پخت کیک یزدی افتادم
خیلی گشتم اما هر دستوری که تو نت پیدا میشد یه نقصی داشت یا هم خیلی وقت میخواست
تا اینکه یه دستور پیدا کردم که به نظر کامل بود اما متاسفانه دقت نکردم و خوب نخوندمش وسط کار دیدم میزان 
بکین پودر رو اشتباه نوشته
اینه که از دوست عزیزم ارام کمک گرفتم و میزان بکین پودر درست و بهم گفت که همینجا ازش تشکر میکنم
خلاصه این شد که میبینین



مواد لازم:
ارد 300 گرم
شکر 200گرم
تخم مرغ 3 عدد
هل چای خوری
ماست 150 گرم یا به همین اندازه شیر 
پکینگ پودر 2قاشق مربا خوری
روغن مایع 175 گرم
دو قاشق کنجد پوست گرفته شده یا دو قاشق پودر پسته هم برای تزئین


طرز تهیه :

اول تخم مرغ ها رو بعد از شکستن با چنگال هم میزنین تا یکدست بشه
بعد به ترتیب شکر هل بکین پودر ماست (یا شیر)رو بهش اضافه میکنین بعد ارد رو روش الک میکنین
و هم میزنین وقتی ارد با مواد مخلوط شد
روغن مایع رو اضافه میکنین و تا وقتی یکدست میشه خمیرتون با چنگال بازم هم میزنین

مواد رو داخل قالب میریزین که از قبل کاغذ روغنی توش گذاشتین
مواد باید 3/4قالب رو پر کنه کمتر نریزین جالب در نمیاد
روی کیک کنجد یا پودر پسته میریزین
بعد با پشت چاقو یعنی قسمت کندش
یه مقدار چربش میکنین که من زدم ته ظرف روغن مایع
یه علامن(+)روش میزنین این باعث میشه کیکتون حالت مخروطی بگیره به خودش
قالب رو داخل فری که از قبل روشن کردین با حرارت  240درجه سانتیگراد میزارین به مدت 20 دقیقه ولی حتما بعد از 20 دقیقه بهش سر بزنین ها
اگه باز هم زمان خواست 5دقیقه دیگه بهش زمان بدین
در فر رو زیاد باز و بسته نکنین پف کیکتون میخوابه
من تو دو قالب درست کردم هم سلیکونی هم قالب کیک یزدی به نظرم قالب سلیکونی راحت تر بود




این قسمتش که کاغذ روغنی نداره تو قالب سلیکنیه اون قسمت که کاغذش معلومه تو قالب خود کیک یزدی پختم



اینم نمای نزدیکشون







طبقه بندی: کیک و شیرینی،

  • قالب بلاگفا
  • داد زن
  • ضایعات