تبلیغات
دنیای مزه ها - کیک سیب
تاریخ : چهارشنبه 28 فروردین 1392 | 03:52 ب.ظ | نویسنده : زهرا کریمی
یه کیک فوق العاده خوشمزه و ساده


یادم نیست دستور پخت رو از کجا اوردم برا همین ذکر منبع نکردم

در ضمن من پیمانه در دسترسم نبود با لیوان اندازه گرفتم یعنی هر پیمانه معادل یک لیوان

مواد لازم :

آرد: 2 پیمانه

-شیر: 1/4 پیمانه

-تخم مرغ 2 عدد

-روغن مایع 1 پیمانه

-شکر 1 پیمانه-

بکینگ پودر 1قاشق مربا خوری

-وانیل نصف قاشق مربا خوری-

دارچین یک و نیم قاشق غذا خوری-سیب 3 عدد

-کره در صورت دلخواه 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :


ابتدا یک قالب 20 در30 سانت یا یک قالب گرد با قطر 30 سانت را کاغذ انداخته و کف کاغذ را چرب کنیدو کنار بگذارید.سیب ها را پوست بکنیدواز وسط نصف کنید.دانه هایش را بگیرید وپره پره کنیدوکنار بگذارید.

حالاروغن مایع و شکر را حدود 5 دقیقه با همزن بزنید.بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.حالا وانیل وبعد هم شیر.3 دقیقه هم بزنید.

ارد و بکینگ پودر را که قبلاً الک کردیدارام ارام اضافه کنیدو هم بزنید.مایه که کاملاًیک دست شدا،کف قالب بریزیدو با قاشق روی ان را صاف ویک دست پخش کنید.حالا دارچین را روی سطح خمیر بپاشیدو بعد سیب ها رامرتب وکنار هم روی دارچین بچینید.

اگر مایل بودید مقداری کره ی خرد شده روی سیب ها بریزیدواسینی را داخل فر گرم بگذارید.زمان45 تا 50 دقیقه.درجه حرارت 350 درجه.در طبقه ی سوم فر از پایین.

40 دقیقه بعد یک چنگال داخل کیک فرو کنید اگر چنگال تمیز بیرون نیامد 10 تا 15 دقیقه ی دیگر صبر کنید.

همیشه کیک را که از فر بیرون میاورید اجازه دهید یک ربع در ظرف خودش بماند بعد روی rack یاصفحه ی سیمی فلزی که در عکس میبینید بگذارید.و بعد از سرد شدن ان را ببرید.امیدوارم از طعم این کیک لذت ببرید.










طبقه بندی: کیک و شیرینی،

  • قالب بلاگفا
  • داد زن
  • ضایعات